torstai 27. kesäkuuta 2013

Käsityö

Täällä Mongoliassa saan viettää paljon aikaa lapsien kanssa. Pitkien päivien aikana haluan myös tehdä jotain sellaista, mikä mielyttää siuluni ja samalla saan tehdä jotain itseni varten. Olen aina pitänyt käsityöstä, en ole hyvä piirtämään tai sanotaan en osaa piirttää olenkaan. Kerran ala - asteella pitänyt tehtäväksi annettiin piirtää eläimen, piirsin siilin, koska ajattelin, että se on kaikista helpoin valinta. Opettaja ja muut oppilaat pitkään arvasivat, ketä oikein piirsin... :)

Käsityössä onneksi ei tarvitse osata piirtää. Ulaanbaatorissa on paljon kaupoja ja monissa voi löytää tosi mielenkiintoisia askartelutavaroita. Pitää vain etsiä. Parhaat kaupat ovat korealaiset, joissa on kaikenlaisia ihmetavaroita.

Haluan näyttää teille, mitä kaikkea olen askartellut tähän asti.  Aina ei tarvitse ostaa, voi tehdä niistä, mitä on jo kotona. Kierrätystä niin sanotaan :)

Maitopurkista uudet purkit pikku tavaroille. Materiaalina on käytetty musta teippi ja vanhat tarrat.
Tässä on käytetty lahjapaperi, vanha koriste, ja nappi.


Lahjapaperi ja pitsi.

3 kommenttia:

  1. Voi kuinka kauniita! Tosi ihanaa kierrätystä! :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja ovat. Olet keksinyt kivan harrastuksen jota voit toeuttaa, kun lapset nukkuvat tai saat muuten rauhallisen hetken.

    VastaaPoista
  3. Kiva, kiva! Uusiokäyttöniksejä mekin tarvitsemme - ja paikalliset ystäväsi varmaan arvostavat niitä, vaikka varmaan heilläkin on kekseliäitä niksejä kierrätykseen.

    VastaaPoista