sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Matka Kiinaan

Matka Kiinaan meni näin. Launtaina lähdimme kello yhdeksän aamulla lentokentälle, hyvä mieli ja hymy kasvoilla. Lentokentällä saimme kuulla huonot uutiset, lento on PERUTTU, seuraava lento lähtee vasta kello 21.00. Mieheni sai nopeasti meille hotellin, jossa saamme odottaa seuraava lentoa. Hotellissa saimme lounasta ja iltaruokaa. Hotelissa oli iso sali, mikä oli täynnä ilmapalloja, joita rikoimme kahden päivän aikana :) Mutta oli ainakin jotain tekemistä tytöille. Kello 20.30 saimme tietää, että lentomme on taas PERUTTU, seuraava lento lähtee vasta sunnuntaina kello 11. Kärsivällisyyteemme oli koholla ja kunnossa, koska yölento olisi pahin vaihtoehto kahden pienten kanssa. Menimme rauhassa nukkumaan.

Aamulla saimme tietää, että lentomme on taas PERUTTU, seuraava lähtee vasta kello 18. Se oli jo varma tieto. Lentokentän bussin pitänyt tulla hakemaan meitä kello kaksi, ei tullut....tuli vasta kello kolme. Meitä oli noin 30 ihmistä, jotka saivat jännittää, pääsevätkö he kotiin tai ei. Monet olivat pessimistit, jotkut optimistit. Monet menivät kokeilemaan muita lentoja, monet menivät kotiin, monet seikkailivat netissä kaksi päivää ja jotkut tutustuivat toisten kanssa.

Lentokentällä saimme tietää, että lento on myössä yksi tunti. Istuimme lentokentällä ja odotimme. Mietimme, että Mongoliaan ei ole helppo tulla, eikä helppo lähteä. This is Mongolia, niin kuin mieheni sanoo...

Saavuimme Pekingiin kahdessa tunnissa. Lentokenttä on valtava, puhdas ja moderninen. Sisällä on metro, joka vie matkustajia muihin terminaaleihin. Väsyneenä löysimme tiskin, jossa saimme uuden hotellin yöksi. Hotelliin tuli muitakin matkustajia. Hotellin tarjoaa Air China kaikille, joilla on transit matka samalla lentoyhtiöllä. Hotellissa tunkeutuin jonon ohi ja pyysin meille huoneen. Gutiana nukahti melkein matkalaukun päälle ja Juliana nukkui sylissä. Kello oli jo 23.00. Hotellin virkailija sanoi, että minun pitää mennä jonoon, mutta seisoin siinä niin pitkään, kunnes saimme huoneen. Näin alkoi meidän matkamme kahden pienen lapsen kanssa.

Seuraavana päivänä saavuimme kello kahdeksan lentokentälle ja pääsimme lentämään etelä-Kiinaan. Matka oli taas pitkä, koska odotimme lentokoneessa yli tunnin, koska ilmassa oli ruuhka. Sen jälkeen lensimme vielä neljä tuntia.

Täältä matkalta opimme paljon. Oli hauska, nauroimme koko ajan meidän epäonnistumiselle ja kaikista tärkein, että lapset voivat hyvin ja nauttivat merestä ja mangoista!


1 kommentti:

  1. Kärsivällisyyden koulu siis alkoi, hienoa, että osaatte silti suhtautua elämään positiivisesti, seikkailua se on siellä päin maailmaa. Siunausta, iloa, avointa mieltä!

    VastaaPoista