tiistai 5. maaliskuuta 2013

Tattari

Tattari on terveellinen puuro. Venäjällä tattaria syödään päivittäin, koska se on monipuolinen puuro. Tänään menin ostamaan tyynyä ja minulle tarjottiin kiinalaisia tyynyjä ja arvakaa, mitä oli sisällä? Tattaria :) Jos yöllä tulee nälkä, niin voi syödä ja nukkua samalla :) Kiinalaiset keksivät tälläisenkin tempun, kuulemaa ei ole niin kuuma nukkua. Jätin tyynyn hyllyyn..jatkoin matkan ruokakauppaan, mutta sieltä tuli mukaan vain tattaria ja tofua, ryhdymme varmaan vegetarianeiksi.

Iltapäivällä kävimme Stockamann näköisessä paikassa ja sieltä tarttui mukaan jauheliha ja lohta, kaksi tuotetta maksoivat 78000 eli 43 euroa. Hmmmm...olemme kehitysmaassa. Ulkona syöminen on halvempaa, mutta lapsien kanssa ulkona käyminen on vähän hankalaa. Odotan innolla lihakauppa reissua :) Paitsi en voi ostaa paljon kerrallaan, koska meidän pakastin sammuilee välillä. Lattia on vähän vino, ja jos astuu yhteen kohtaan, niin pakastin sammuu :) Huumorilla mennään eteenpäin.


4 kommenttia:

 1. Marija! Kiva kun kirjottelet tänne kaikenlaista! On aivan mahtavaa kuulla mitä teille kuuluu! Ja huumoria ei pidä unohtaa ;) Se auttaa selviämään monesta tilanteesta, esim noi teijän vinot lattiat! :D On ikävä teitä kaikkia!!

  VastaaPoista
 2. Japanissa ollut konkarilähetti sanoo, että tattarilla tai riisillä täytetty tyyny on erityisen miellyttävä kuumaan aikaan!
  Terveiset Tikkurilan toimistosta!
  Leena

  VastaaPoista
 3. а почему в Финляндии не едят гречку? ни разу не видела в магазинах и ни в одной столовой не подавали. ведь действительно очень полезная кашка!

  VastaaPoista
 4. про морозилку - смешная история :D

  VastaaPoista