keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Verhot

Kerran katsoin, mitkä blogit ovat suosittuimmat. Yllättyin todella paljon, että sisustus blogit saivat korkeimmat arvosanat :) En halua itse kirjoittaa sisustamisesta, mutta haluaisin kuitenkin kirjoittaa siitä, miten sain laitettua verhoja meidän asuntoon.

Verhojen laittaminen ei ollut niin helppoa Mongoliassa. Meidän asunnossamme oli verhot, mutta haluaisimme laittaa omat verhot, joita toimme Suomesta. Niko kävi etsimässä perus koukuja kaupoista, mutta emme löytäneet sellaisia. Täällä päin maailmaa käytetään erilaisia koukuja. Päätin olla sisukas ja ommella kaikki nämä koukut meidän verhoihin. Otin vanhoista verhoista nämä mongolialaiset koukut ja ommellin parissa päivässä näitä. Sitten, kun  muutamme pois, niin nämä koukut sitten pitää ottaa pois ja ommella takaisin vanhoihin verhoihin :)

Tälläinen sekava teksti tuli tällä kertaa. Ajattelin, että se voi olla kiinnostavaa, että eri maissa käytetään erilaista systeemiä verhojen laitamisessa.

                                                                                  Olohuoneen verhot
                                                                           Gutianan huoneen verhot
                                                                      Makuhuoneen verhot
                                                                          Keittiön verhot

2 kommenttia:

  1. Ihanat verhot. Tytöt viihtyvät varmasti huoneessa, jossa on noin kivoja lampaita.

    VastaaPoista
  2. ты умнучка! я уже 3 месяца в новом доме живу и ни одной шторки не успела сшить, а у тебя уже все готовы! а швейная машинка у тебя с собой?

    VastaaPoista